BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 13. lokakuuta 2011

13.10

Huuups, ei oo sitte tullu kaheksaa päivää postailtuu! Periaatteessa ei oo ollu mitään aihettakaa kirjotella tänne mut nytpä on edes vähän.

Annelin kaa vähäse hiottii aamusta tommosta pömpelii.. Kyllä, taas on esineiden nimet vähän hakusessa.. Pirusti kaipais vielä hiomista ja kittii.


Ja meijän joskus maalattu lokari on taas työn alla! Kuvassa vielä alkutekiöissä, ei me tänää sille paljoo muuta tehty ku pesty vedellä, rasvanpoistoaineella ja hiottu tonnisella paperilla vesissä. Jos vaikka huomenna pääsis tositoimiin. :)

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

5.10

 

Tänään rojektina oli eräänlaisen palkin (rekan osia kuulemma ovat) hiominen Annelin (Anniina) ja Aurin kanssa. Tavoitteena oli saada hyvä tartuntapinta tulevalle maalille sekä tietysti ruostekohtien poisto. Työ hiottiin kauttaaltaan P80:llä käsin, mutta vaativimpiin kohtiin käytettiin myös konetta.


Ja kuvassa täysin ruosteesta puhdistettu kohta. Päivän päätteeksi palkille tehtiin vielä rasvanpoisto, joten huomenna pääsee sitten suoraa maalaamaa. :)

tiistai 4. lokakuuta 2011

3.10 - 4.10

Kauan ootettu onnenapila valmistui vihdoinkin!

Eilen tuli vielä hiottua pahimpia kittejä pois P80:llä. (80:llä ihan vain hermojen säästämiseksi, jollain 240:llä olisi varmaan mennyt ikuisuus.)


Hiomisurakan jälkeen pääsin viimeinkin maalaamaan pohjamaalia.


Valitettavasti kasikymppisestä paperista oli jäänyt pintaan ikäviä uria, joten päätinpä hioa vielä P240:llä saadakseni urat pois. Pieniä kittauksiakin joutui tekemään, jotta loputkin pienet reiät sun muut virheet saisi pois ennen uutta pohjamaalausta. Uuden yrityksen jälkeen hioin P320:llä. Ajattelin valita astetta sileämmän paperin etten vahingossakaan saisi hiottua maalipintaa puhki. Ikuisuudelta tuntuneen hiomissarjan jälkeen pääsin vihdoinkin maalaamaan! Maalauksen jälkeen päivä loppuikin ikävästi kesken ja työ jäi vain lakkausta vaille. Tänään sitten suoritin vielä lakkaamisen ja nyt apila on lopullisesti finito! Kelpaa viedä kotio lahjaksi. :)

Nättinä.