BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 17. marraskuuta 2011

Myyräprojektin surkuhupaisa loppu

Niin tosiaan, alettiin hommaa sitä taustaa myyrälle ja muumille. Aluks oli vaikka mitä suunnitelmaa mut aateltiin pitää se suht simppelinä.


"Maan" väri katottiin värikorteista ja kaava koneelta.


Mietittiin sit millä välineellä toi maa kannattas tehä, kun töpöttämällä olis varmaanki menny aika pitkäveteiseks. Kysyttiin Marikalta ja ehdotuksena tuli ihan kunnon pensselillä tekeminen. Itseasiassa se oli hyväkin idea kun saatiin tosta maasta vähän tommonen "nurmikkoisen" näkönen. :)


Maa ja taivas maalattuna. Taivaan värin joutu ite miksailemaan kun sopivan väristä korttia ei löytynyt. Itseasiassa toi maalien sekotus ei ollukkaa ihan helppoo kun täydellistä sävyä ei meinannu millään saada. Jäi joko liian vaaleeks tai sit meinas muuten vaa mennä päin prinkkalaa. No, lopulta kummiskin onnistuttiin.. Ei voi taaskaa sanoo muuta ku reeniä reeniä. 

 

Piirrettiin kalvolle vielä loputkin maisemajutskat. Ne taas tehtiin entiseen tapaan töpöttämällä.


Ja on koko sydeemi valmiina! Ihan täydellinen muuten mut kukat meni aika pahasti pieleen. Niin, siis niistähän piti tulla pinkkejä ja liloja. En si tiiä mikä niistä teki tommoset, luultavasti vihreä pohjaväri tai sit muuten kävi sekotuksessa jotain kauheuksia. Joo o, en viitti sanoo miltä kikkareilta noi näyttää. Mut se on vaa taidetta se! Huomenna lakat päälle ja sit tää homma on aivan lopullisen valmis. 

Älä naura, ne ON kukkia.

0 kommenttia: