BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Viime viikoo ja tätä päivää

On ollu vähän hiljasempaa pari edellistä viikkoo. Hommissa on kuitenkin edetty: sain vihreen puskurin lakattuu, tehtiin Maijan kaa lokaria ja tänään pääsin tekee semmosta "puskurinläppää", mikä on asiakastyö. Jännitti muuten aikas paljon!


Puskuri oli kokenu vähän kovia. Tosiaan, kun piti palata hommiin lakkauksen merkeissä, nii löysin puskurin sit vähän tossa kunnossa hallin lattialta. :/ Onneks se on vaa harjotustyö mut silti pisti vähän ketuttamaan.


Ja valmiina. Ei varmaan eroo mitenkään edellisen postauksen kuvasta, mutta whateveer. Päätin kuitenkin lisätä. :pTuoreempaa työtä. Saatiin Maijan kaa tehtäväks tämmönen lokari, johon sai sit vapaasti suunnitella jotain kuvioita tms. Pohjamaalausta edelsi hiominen P240:llä.


Pohjamaalattuna. Maalina toimi taas se perus Permasolid huippuhiomamaali 5310. Ja ruiskuna Devilbissin vihreä PRi PRO -ruisku. Pakko merkitä näitäkin vaan sen takii, etten unohtas heti kaikkee oleellista. Vaikka mä oonkin unohtamisen mestari. :)

Pohjamaalauksen jälkeen oli pientä taistelua pohjien kanssa. Hinkkamaali toi meinaa ikävästi semmosii ihan tositosi pieniä "reikiä" näkyviin. Siinä sit kitattiin ja sen jälkeen hiottiin todenteolla: 320:llä, 400:lla, 600:lla sekä 800:lla. Hirvee litanja!


Tässä se sit on. Maalattuna ja lakattuna. Itseasiassa väriks piti alunperin tulla semmonen "limenvihree" tjs. mut siitä sit tuli tommonen vaaleensininen, kiva väri tääkin. Lakkana toimi Permasolid HS kirkaslakka 8034.

Sit alettiin miettii lokarin tulevaa kuviointia / kuvaa, mitä ikinä nyt mieleen juolahtaakaan. Suunnittelusta ja toteutuksesta tosin voin antaa täydet pisteet Maijalle. :p


Tänään sain työn alle tommosen "puskurinläpän". Tommonen lasikuitujutska oli ainakin mun mielestä vähän vaikeempi hiottava kuin normaali harjoitustyö. Pääsääntönä toimi aikalailla se, että pinta piti kauttaaltaan hioa mataksi, mutta naarmukohdista aivan lasikuidulle asti.

0 kommenttia: