BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Autonpesua jne.

Tulipas tänään sit yks rellukin pestyä Ninan, Masan, Raisan ja Aurin kanssa. Ja musta auto! Sitä vasta olikin kiva pestä, kun hetken kuluttua pesusta näkyi taas niin selvästi kaikki pölyt sun muut jännät pinnassa. Eiköhän se silti ihan menevästi onnistunut.
Neljä korkillista orangee sankoo ja vettä päälle. Hyvää tullooo!
Ensin auto tietysti huuhdeltiin. Sen jälkeen ikkunoiden, peilien, valojen ym. pesu, välissä huuhtelua ja sitten muunkin auton kuuraus. :) Koko homma toistettiin ainakin pariin otteeseen, jotta kaikki rähmät olisi poissa vanteita myöten! Lopuksi auto kuivattiin ja tein Ninan kanssa värivahauksen. Yksinkertainen selitys värivahaukselle: Ensin kaikki autossa olevat naarmut "peitettiin" puikolla, joka muistutti lähinnä mustaa huulipunaa. Korjattuihin kohtiin pyyhittiin vielä vahaa päälle.

(Epä)onnenapilakin on palannut taas kuvioihin, kun pääsin tänään tän uuden version kanssa samaa vaiheesee ku mihin entinen jäi, eli lasikuitulaminoinnin jälkeiseen hiomiseen. Tulipahan sitten hiottua koneella vähän varovaisemmin kuin viimeksi. Tarkemmat kohdat hion viilalla tai käsin paperilla. Enkä ees möhliny! Sitten vain kitit päälle, mikä ei ollutkaan ihan iisiä hommaa! Isolla lastalla oli kyllä kieltämättä vaikee levittää kittiä kulmiin yms. vaikeempiin kohtiin. Kovettajaa en edes jaksanut lisätä, kun kittiä joutu kokoajan kaapimaan purkista lisää ja lisää.. Eiköhän se huomiseen mennessä ole kuivunut!

Kaiken vaivan ja muutamien ärräpäiden jälkeen.

0 kommenttia: