BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Vasaralla taottu lokari

Maanantaina saatiin Raisan kanssa työn alle (taas kerran) lokari! Jotta työ olisi tällä kertaa astetta haastavampaa, siihen kopautettiin vasaralla pari lommoa. Sen jälkeen pintaa hiottiin 180:llä paperilla ja eikun kittiä päälle vaan! Kitin sekaan pari pisaraa kovettajaa, jotta kuivuminen nopeutuisi, vartin lusmuilu ja sitten taas ahertamaan! Kittiä sai itseasiassa laittaa ainakin kolmeen otteeseen, sillä lommot ja epätasaisuudet eivät meinanneet millään loppua. Pirullista hommaa..

Hiottuna ja kitit päällä.
Kun jälki oli tarpeeksi kiitettävää, aloitin Anskun kanssa pohjamaalaamisen. Pohjamaalin kanssa oli kyllä melkoista sähläystä kun kaksin tuumin alettiin maaleja sekoittelemaan. Toki katsottiin käyttötekniset tiedotteet ja eiköhän niistä ainakin edes vähän jotain tajuttu. Maalauksen jälkeen pintaa piti vielä hioa ja päätettiinpä hoitaa homma vesiämpärillä, märällä rätillä ja 1000:lla paperilla, uusi kokeilu sekin!

Ansku vesihioo.
Sanotaan nyt vaikka näin yksinkertaisesti, että lokarista tuli tummanvihreä, väriä on vaikea selittää sen paremmin. Ja tietysti sen jälkeen vielä lakat päälle.

Täs mä vaa lakkaaaan.
Ja valmis lopputulos. :)
Ja olihan sitä pakko ottaa vielä kuvasarjaa ruiskujen pesemisestä!

Reikien ja osien pesussa on hyvä käyttää pulloharjaa ja vettä / tinneriä vähän ruiskutetusta maalista tms. riippuen. (vas.)
Ja ruiskun vartta + muita uloimpia osia on hyvä sutia pensselillä! (oik.)

0 kommenttia: