BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 10. helmikuuta 2012

9.2 & 10.2

9.2.2012

Tehtiin Raisan kaa eilen pienet viimeistelyhiomiset tolle telineelle ja alettiin oottaa kammioon pääsyä. Siinä samalla saatiin Juhalta semmonen tehtävä, et meidän piti lukee käyttöteknisiä tiedotteita ja päätellä niistä sopiva maali telinettä varten. Päädyttiin Temadur 50:een. Maalaamossa oli kyl aikamoista pujottelua, kun koitti saada väriä jokapuolelle. :D


Ihmeteltiin Maijan kaa sitäkin, kun maali ei meinannu peittää pohjia. Mistä lie johtuikaan, ei me mitään järkevää vastausta keksitty siihen. :D Tarpeeks läskejä kerroksia vaan, niin ihan hieno siitä tuli. Ei ainakaan paista mitään ikäviä yllätyksiä maalin alta. :)

 10.2.2012

 Viimeistelin tänään ton em. telineen. Jäi vähän kesken eilen, kun ei saatu maalattuu sitä toiselta puolelta. No, nyt se on kummiskin täysin valmis. :)


 Eipä sitten mitään sen kummempia tapahtunut tänään. Tosin aloin taas vaihteeks tekemään uutta puskuria. Hioin sen nyt suurin piirtein valmiiks 320:llä paperilla ja maanantaina hinkkaan vaikeimmat kohdat punaisella karhunkielellä.


0 kommenttia: